Algemene Ledenvergadering

COVID-19! Als hart- en vaatpatiënten en senioren zijn wij een hoge risicogroep. Wij kunnen niet voorzichtig genoeg zijn. Daarom hebben we met het Bestuur van Harpa besloten om alle activiteiten uit te stellen of af te gelasten. De Statutaire Algemene Vergadering wordt door het bestuur gepland voor vrijdag 28/08/2020 om 19u30 met stricte naleving van de raadgevingen van de overheid. Meer informatie later op deze website, het Harpa magazine, en de sociale media.

In de maand april is er de algemene ledenvergadering. Het jaarverslag en de jaarrekeningen worden toegelicht en goedgekeurd. Nieuwe voorstellen van de bestuursleden worden ter goedkeuring voorgelegd aan de stemgerechtigde leden. Daarna is er een gezellig samenzijn. De datum en agenda van de algemene ledenvergadering worden ruim op voorhand meegedeeld. Dit wordt gedaan via een evenement op deze website en in het Harpa Magazine van januari.

Het verslag van de algemene ledenvergadering van 26 april 2019 is hier te vinden.

Verslagen van eerdere jaren kunnen verkregen worden na aanvraag bij het bestuur via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Geen evenementen aanwezig