Algemene Ledenvergadering

De jaarlijkse Algemene Vergadering van Harpa van 2020 is elektronisch verlopen omwille van COVID-19, dat eerst een uitstel van de geplande vergadering op 24 april 2020 veroorzaakte, en het onmogelijk maakte om fysiek samen te komen. 

 

In de maand april is er de algemene ledenvergadering. Het jaarverslag en de jaarrekeningen worden toegelicht en goedgekeurd. Nieuwe voorstellen van de bestuursleden worden ter goedkeuring voorgelegd aan de stemgerechtigde leden. Daarna is er een gezellig samenzijn. De datum en agenda van de algemene ledenvergadering worden ruim op voorhand meegedeeld. Dit wordt gedaan via een evenement op deze website en in het Harpa Magazine van januari.

 

Het verslag van de (elektronische) algemene ledenvergadering van 28 augustus 2020 is hier te vinden. Het wordt gepubliceerd in het Harpa magazine van september 2020

 

Verslagen van eerdere jaren kunnen verkregen worden na aanvraag bij het bestuur via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Geen evenementen aanwezig