Fietsen

 

HCT A 2020Het fietsseizoen 2023 start op zaterdag 25 maart en eindigt op donderdag 26 oktober 2023. Harpa fietstochten zijn open voor Harpa leden en hun partner.

Een overzichtskalender in PDF voor HCT A vind je hier.

Een overzichtskalender in PDF voor HCT B vind je hier.

Er worden twee types tochten ingericht:

  • Voor het Harpa Cycling A-team (HCT A) zijn het tochten tussen de 50 en de 65km, aan een gemiddelde snelheid van 20 - 22km/u. Er wordt een rustpauze van 30 minuten voorzien. In totaal worden 16 fietstochten ( tussen de 50 en 60 km ) georganiseerd met start aan het Sportkot aan de Spuye, telkens op zaterdag om 13.30 uur tenzij anders vermeld. Voor de fietskalender van het HCT A-team, druk hier. (eerst aanmelden als Harpa lid)
  • Voor het Harpa Cycling B-team (HCT B)  zijn het tochten, geschikt voor elektrische of stadsfietsen,over een afstand van +/- 30 km, met een gemiddelde snelheid 15 tot 22 km/u. De start wordt vermeld op de kalender, telkens op donderdag om 13.30 uur, tenzij anders vermeld. Voor de fietskalender van het HCT B-team, druk hier(eerst aanmelden als Harpa lid)

De tochten vertrekken in principe om 13u30 stipt, tenzij anders vermeld. Halverwege de rit is een rustpauze van 30 minuten voorzien. Fietshelm is verplicht, evenals een reserveband.

Eén van de tochten is de jaarlijkse rit naar Scherpenheuvel, waar we samen met de Harpa wandelaars onze overledenen herdenken.

Voor details en last minute wijzigingen kan je terecht bij Willy De Keyzer  0475 584 527 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.