Welkom bij Harpa

Covid-19

Beste Harpaleden,

 

Door de maatregelen om het aantal COVID-19 besmettingen te verminderen, kunnen er snel veranderingen aan de activiteiten van Harpa gebeuren. Wij roepen de leden op om deze website regelmatig te raadplegen, en zich aan te melden om steeds de laatste berichten te kunnen zien. Bij de huidige stand van zaken zijn de volleybal, het fietsen en de wandelingen afgelast
 
Als het niet lukt voor Harpa leden om zich aan te melden, stuur een mailberichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en wij proberen U zo snel mogelijk te helpen!
 
Het bestuur doet een oproep aan alle leden om de voorschriften te blijven naleven, vooral het houden van afstand en het dragen van een mondkapje, voor en na de activiteiten. 
 
Voor de activiteiten is inschrijving op voorhand verplicht. Om in te schrijven moeten Harpa leden zich eerst aanmelden op de Harpa website met hun email adres en wachtwoord. Daarna kunnen ze op de kalender de training kiezen waarvoor ze zich inschrijven.
Heb je moeilijkheden met het aanmelden, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij proberen U zo snel mogelijk te helpen.
 
In het Sportkot zijn de kleedkamers en douches niet beschikbaar zoals in normale tijden. Ingeschreven Harpa leden kunnen de details zien in de kalender en de nieuwsberichten op de website volgen. De veiligheidsvoorschriften kun je op deze link raadplegen. 
 
Wij zullen de leden via het Harpa Magazine, de wekelijkse nieuwsbrief, deze website en Facebook op de hoogte blijven houden van de wijzigingen en aanpassingen.
 

Nieuws voor de leden is hier te bekijken.  Bekijk ook eens de pagina tips-voor-het-gebruik-van-deze-website