Welkom bij Harpa

Covid-19

Beste Harpaleden,

 

Door de maatregelen om het aantal COVID-19 besmettingen te beheersen, zijn alle activiteiten vanaf nu tot nader bericht afgelast. Wij bieden een alternatief via video-trainingen. (Meld U aan op de website, en klik op de datum in de kalender om de gegevens voor de training op te roepen.) Daarnaast kun je de filmpjes met trainingen die door onze begeleiders werden gemaakt op deze pagina starten. (Klik op de rode tekst in de pagina om de filmpjes te bekijken.) Gelukkig kunnen Harpa leden met een sportkaart vrij zwemmen (na reservatie) in het zwembad van het Sportkot.
De veiligheidsvoorschriften kun je op deze link raadplegen. 
 
Wij roepen de leden op om deze website regelmatig te raadplegen, en zich aan te melden om steeds de laatste berichten te kunnen zien en de kalender te raadplegen. 
 
Als het niet lukt voor Harpa leden om zich aan te melden, stuur een mailberichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en wij proberen U zo snel mogelijk te helpen! 
 
Wij zullen de leden via het Harpa Magazine, de wekelijkse nieuwsbrief, deze website en Facebook op de hoogte blijven houden van de wijzigingen en aanpassingen.
 

Nieuws voor de leden is hier te bekijken.  Bekijk ook eens de pagina tips-voor-het-gebruik-van-deze-website