Welkom bij Harpa

Welkom

HARPA vzw is één van de grootste patiëntenverenigingen die lichaamsbeweging voor hart- en vaatpatiënten promoten, ondersteunen en stimuleren. Harpa wil een sportvereniging voor alle hart-en vaatpatiënten zijn, na hun revalidatieperiode in het ziekenhuis. Harpa wil hart- en vaatpatiënten helpen om actief te zijn maar vooral hen stimuleren om vol te houden en zo lang mogelijk te blijven werken aan de conditie. Daarnaast stelt de vereniging zich ook tot doel om hart- en vaatpatiënten op de hoogte te houden van de voortdurende ontwikkelingen in de medische inzichten en technische evoluties binnen de hartrevalidatie. Dit wordt gedaan via infosessies, nieuwsbrieven, de HARPA website en het Harpa-Magazine waarin we artikels publiceren waarin de evolutie op de voet wordt gevolgd.

 

Een  filmpje van 50 seconden over de verschillende aanbiedingen van Harpa kan je hier aanklikken.


hartje

  • Harpa wil hart- en vaatpatiënten stimuleren tot gezonde lichaamsbeweging, onder toezicht van kinesitherapeuten en bewegingstherapeuten. En dit tegen democratische prijzen. Dit gebeurt door groepstrainingen, fitness, wandelingen of fietstochten. Details hiervan zijn te vinden door te klikken op de tekst "Ons aanbod" boven dit bericht en de gewenste optie aan te klikken.
  • Harpa is een vereniging van lotgenoten, die steun en begrip zoeken bij mekaar.
  • Harpa voorziet, naast de trainingen, ook nog andere activiteiten zoals een nieuwjaarsreceptie, een informatiesessie, een daguitstap en een benefiet. Trimestrieel verschijnt er een Harpamagazine, met een overzicht van de belangrijkste activiteiten/meldingen van de vereniging.